Регистрацията на собствена фирма – една гигантска стъпка към успеха

Откриване на фирма

Откриване на фирма

Ако търсите вариант за себе си и своите близки да реализирате своите мечти, то неизменно сте се замисляли за започване на собствен бизнес и за регистрация на фирма, с която да реализирате тази своя идея.

Една латинска сентенция гласи „Audaces fortuna iuvat“ или „Щастието спохожда смелите“. Мнозина неуверено поглеждат към така бленуваната мечта за независимост и успех, но рядко някои от тях се престрашава да си опита късмета и да се впусне в следване на целите си. Дали заради народопсихологията ни, дали заради нещо друго, регистрацията на фирма се струва на мнозина прекалено отговорна стъпка, изискваща време, познания и ресурси.

Свободата да работим за себе си обаче не се подарява – тя се извоюва. Поемайки инициативата да направим смелата стъпка към успеха, наречена регистрация на собствена фирма ние доказваме, че сме силно детерминирани в своя стремеж и желание да бъдем независими граждани. Без да се налага да се оплакваме от шефове, без да се налага да се съобразяваме с чужди желания и амбиции, без да правим неща, които не обичаме да правим.

За мнозина кризата днес е сериозен удар по амбициите им и те неуверено изчакват тя да приключи. Истината е обаче, че именно по време на криза разходите за реклама на една фирма например падат в пъти и това дава възможност на никому неизвестни до тогава марки да се преборят за своето подобаващо място под Слънцето, че и да заемат лидерско такова.

Стремежа ни към сигурност се сблъсква с този за независимост и ние трябва да изберем да поемем отговорност за своя избор. Дали да предпочетем да работим ден след ден, работата, която не харесваме с шефа, който ни отблъсква или да се впуснем смело в едно истинско преследване на нашите мечти – своеобразно бизнес приключение, което може да промени живота ни завинаги.

Избирайки регистрация на фирма вие получавате свободата:

  • Да избирате
  • Да решавате
  • Да преценяте
  • Да водите
  • Да успявате
  • Да мечтаете

Протегнете ръка и докоснете всичко онова, което някога сте искали за себе си и своите близки. Усетете тръпката от ефективното управление и вземането на собствени стратегически решения, които да зададат успешния курс за вас и вашият бизнес. Осигурете си един по-щастлив живот, изпълнен с възможности и се уверете, че само звездите са границата на вашия успех.

Имате ли мечта? Имате ли кураж? Имате ли идеи? А искате ли да ги реализирате? Отговорът е един – регистрация на фирма с адвокатска кантора Бисерка Газдова. Ние подаряваме бъдеще на хората, които го искат!.

Коментирайте

Анкета

Харесва ли ви новият ни сайт?

Вижте резултатите

Loading ... Loading ...
Търсене